Test serie

januari 19th, 2021|0 Comments

Nul serie van de sloten worden geassembleerd en zullen de komende maanden bij diverse relaties worden getest.

Samenwerkingsovereenkomst.

september 9th, 2020|0 Comments

Samenwerkingsovereenkomst met SBI getekend.

Besprekingen samenwerking.

juni 7th, 2020|0 Comments

Besprekingen gestart met SBI (Service Best International) om een samenwerking overeenkomst aan te gaan, om zodoende aan de wens uit de markt te voldoen om met een sterke solvabele logistieke partner de orders goed en professioneel te verwerken.

Corona beperkt het bedrijfsleven.

maart 11th, 2020|0 Comments

Corona legt beperkingen op het bedrijfsleven en het maken van afspraken om het slot te introduceren bij verschillende marktpartijen en levertijden van componenten loopt erg uit.

Introductie van een bijzondere track&trace unit.

december 3rd, 2019|0 Comments

Introductie van een bijzondere track&traceĀ  unit die communiceert met het slot en verschillende alarm situaties herkent. Een diefstal wordt herkent maar ook een ongeval, in beide situaties wordt via Google maps de exacte locatie weergegeven waar de fiets zich bevindt.

Re-design

september 14th, 2019|0 Comments

Een re-design van de kunststof behuizing van het slot uitgevoerd om te voldoen aan de nieuwe eisen op het gebied van kinderbeveiliging. Dit om te voorkomen dat, onbedoeld, een achterop zittend kind met een voetje het slot op slot zou kunnen duwen.

Evaluatieprogramma.

mei 25th, 2019|0 Comments

Diverse fietsfabrikanten bezocht en het slot aan hen succesvol gepresenteerd. De door hen verkregen input verwerkt en is een evaluatieprogramma opgezet om de input om te zetten in werkbare software. Blijf ons volgen voor meer nieuws! Like onze Facebook pagina.