Onze Fietssloten

‘Een concept is zo sterk als de basis’
Vanuit deze insteek biedt Re-Lock met haar elektronische BLE fietsslot een zeer betrouwbare basis, welke zich in vrijwel alle situaties al zal bewijzen als dé oplossing voor veel fleet managers,

 • ART** goedgekeurd ringslot
 • Bluetooth communicatie
 • Aansturing vanuit een App
 • Brede pasvorm (méér flexibiliteit in montage én geschikt i.c.m. ‘transport-banden’)
 • Vast aankoopbedrag/ eenmalige investering

  ‘Unieke propositie’

  De mogelijkheid om het Re-Lock BLE slot, afhankelijk van de specifieke wensen, uit te breiden met legio (communicatieve) opties als NFC, GPS, SIM, EXT, etc, draagt bij aan onze unieke propositie in de markt.

  Door deze conceptmatige benadering biedt Re-Lock het ultieme maatwerk, waardoor wij in staat zijn om alle (klant) specifieke vraagstukken te beantwoorden met een passende oplossing.

Veel-gestelde-vragen-Re-Lock-FaQre

Communicatie

Het elektroniche fietsslot van RE-Lock ondersteunt alle actuele communicatie vormen, waaronder 0.a. BLE / NFC / GPS / CANBUS / SIM.
Het Re-Lock slot wordt geleverd inclusief digitale key management waarbij het ook kan worden geïntegreerd binnen bestaande IoT platformen.

Voeding

Het Re-Lock fietsslot wordt standaard geleverd met een speciaal ontwikkelde mini accupack. Optioneel is een externe connectie waarmee het slot gevoed kan worden vanuit de e-bike accu.

Kwaliteit

Het Re-Lock elektronische fietsslot beschikt over een ART** goedkeuring. De elektronica is in Nederland ontwikkelt, wordt in Nederland geproduceerd en beschikt, naast gecertificeerde klimaattesten, ook over EMC en RED testcertificaten.

De elektronische sleutel detecteert je fiets en opent het slot automatisch.

Geslaagd voor de ultieme test

Re-Lock beschikt over het eerste elektronische fietsslot in de markt dat op een glansrijke wijze gecertificeerde testen heeft doorstaan!

Zo zijn de Re-Lock sloten getest op werking onder de meest extreme omstandigheden,

 • Hoge temperaturen
 • Lage temperaturen
 • Vochtige condities
 • Ijsvorming
 • [/fusion_text] Door de elektrische Re-ock sloten in klimaatkasten bloot te stellen aan een continue cycling process, is de testduur (16-24) representatief voor een belasting van het slot gedurende een periode van vijf jaar!

Certifieerde elektronische fietssloten

De klimaattesten zijn uitgevoerd en gecertificeerd door Thales Nederland.

Op zoek naar een betrouwbaar elektronisch fietsslot dat ook onder de meest extreme weersomstandigheden blijft functioneren?

Vertrouw op Re-Lock!